Takarítás, tisztítás - Pedantéria-Plusz Takarító Kft.

Fertőtlenítő takarítás

KÖDKÉPZŐ, ULV KÖDGENERÁTOR, HIDEGKÖDKÉPZŐ 4 - 10 LITER HKG-01

A cégünk által alkalmazott ipari ködgenerátor a fertőtlenítő oldatot ködfelhővé alakítja, mellyel beteríti a kezelendő helyiség minden felületét. Professzionális felhasználására a teljesítményén kívül a kiemelkedő porlasztási kapacitása (0-19 l/h) mellett az optimálisan alakítható tartálykapacitása (4-10 liter) teszi alkalmassá, ami a garantált fertőtlenítési eredmény elérése céljából, szintén professzionális vegyszerek alkalmazásával egészül ki.

Kérjen ajánlatot fertőtlenítő takarításra!

Fertőtlenítő takarítás irodában

Áramellátás ~ 230 V/50 Hz
Áramfogyasztás 1 000 W
Porlasztási kapacitás 0-19 l / óra (állítható)
Permetezési távolság 5-7 méter
Tartály kapacitása 4-10 liter
Részecske méret 7-30 μm
Súly 4,1 kg

HE-144 Nagyteljesítményű ipari ózongenerátor

Az ózonkezelés széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Környezetbarát, vegyszermentes tisztítást biztosítunk ügyfélszolgálati irodák, várótermek, közösségi helyek, orvosi rendelők, öltözők, lakások, éttermek, konyhák és járművek esetében egyaránt a kórokozó mentes környezetet és friss tiszta levegőt biztosítva ózontechnológia alkalmazásával!

Az ózongáz az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a mikroorganizmusok számától függően akár 600 - 3 000 szer hatékonyabb, mint a klór. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben keringő, vagy a felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítség. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát, valamint az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogyan az a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegőben megtalálható O2 molekulák kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.

Áramellátás ~ 230 V/50 Hz
Áramfogyasztás 350 W
Aktív ózonkibocsátás 7-28 g/h
Ózonlap mérete 1 lap / 90x110 mm
Ózonlap élettartama 1000 munkaóra vagy 1 év
Zajszint 40 dB
Méret (Hossz/Szél./Mag.) 202x279x285 mm
Súly 6,3 kg
Takarítás utáni iroda helység
Takarítónő

Kérjen ajánlatot!

Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát a böngésződben.
További információt itt talál: Adatkezelési tájékoztató

Bővebben Elfogadom