Takarítás, tisztítás - Pedantéria-Plusz Takarító Kft.

Gépparkunk

Por- és vízszívók

Az otthoni takarítás, valamint az iroda takarítás egyik alapvető eszköze a porszívó, amely különösen fontos a padlószőnyeggel ellátott helyiségekben, de a többi burkolat típusnál és hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a padló tisztítást. A szőnyegre került sárfoltok és egyéb nedves szennyeződések eltávolítására a száraz tisztításra alkalmas porszívó mellett ma már vízszívós modellek is rendelkezésre állnak.

Egytárcsás súrolók, polírozók - Súroló automaták

Az elsősorban plázákban, bevásárló központokban és gyárüzemekben alkalmazott súroló automaták a tisztítás ideális eszközei a linóleum, kő és műgyanta burkolatoknál, mivel a nagy forgalmú helyeken óhatatlanul behurcolt nedves és száraz szennyeződéseket egyaránt felszedik a padlóról. A kisebb, egytárcsás változatok a szűkebb helyeken, míg a nagyobb, nehezebb modellek a nagyobb szabad területeken segítik a takarítás folyamatát.

Kézi seprőgépek

Amikor nem szükséges teljes tisztítás, vagy épp nincs lehetőség rá, de a port és egyéb lerakódásokat szeretnénk eltüntetni, egy seprőgép segítségével gyorsan megoldható a dolog nagyobb területen is.

Magasnyomású mosók, gőztisztítók

Bizonyos időközönként elengedhetetlen egy mindenre kiterjedő nagytakarítás, átfogó iroda takarítás, amibe beletartozik a vizes helyiségek padló- és falburkolatainak tisztítása is. A hideg és melegvizes magasnyomású gőztisztítók a csempék közti fugákba lerakódott koszt fellazítják, így gyorsan és egyszerűen újítható fel nagyobb méretű felület is. A gőztisztítók vegyszermentes takarítást tesznek lehetővé.

Szőnyeg és kárpittisztító gépek

Nagy forgalmú helyeken, váró- és tárgyaló helyiségekben legalább havonta egyszer szőnyeg- és kárpit tisztítás szükséges, amihez a mélytisztítást lehetővé gépek nyújtanak segítséget. A modern irodaházakban az iroda takarítás munkafolyamataiba épp úgy beletartozik a kárpit tisztítás, mint a porszívózás, portörlés.

Egyéb kiegészítők

A homlokzat- és ablak tisztítás során használt eszközök és egyéb kiegészítők a külső iroda takarítás hasznos kellékei; amelyekkel (adott magasságig) akár a földről is elvégezhető az ablak tisztítás.

Takarítás utáni iroda helység
Takarítónő

Kérjen ajánlatot!

Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!