Takarítás, tisztítás - Pedantéria-Plusz Takarító Kft.

Takarítás

Pedantéria Plusz Kft. Cégbemutatkozás

Cégünk egyedülállóan széleskörű referenciákkal rendelkezik az ipari takarítás és az iroda takarítás területén. Számos állandó partnerünk nagy megelégedésére, a legújabb technológiák és anyagok felhasználásával végezzük homlokzatok, üvegfelületek tisztítását, grafittik eltávolítását és üzemcsarnokok, irodák rendszeres takarítását. A Pedantéria-Plusz Kft. rendelkezik mindazokkal a modern berendezésekkel, amelyek lehetővé teszik nagy irodaházak vagy gyárépületek takarítását is.

A kor követelményeinek megfelelően beszerezzük a takarítás elvégzéséhez szükséges legújabb és a leghatékonyabb gépeket. Különböző anyagok és felületek tisztításához speciális berendezéseket alkalmazunk, melyek kíméletes takarítást tesznek lehetővé, ugyanakkor maximális hatásfokon teljesítenek. Így a takarítás elvégzését gyorsan, precízen, minden igényt kielégítően, teljes körű garanciával és rendkívül kedvező áron tudjuk vállalni.

Takarítás előtt Takarítás után

Minőségi takarítás elérhető áron

Társaságunkat azzal a céllal alakítottuk meg 1997-ben, hogy elfogadható áron, emellett a lehető legjobb minőségben kínálhassuk takarítási szolgáltatásaink széles skáláját tisztelt Megrendelőinknek. Tevékenységi körünk kifejezetten a takarítás, tisztítás és az ezekhez legszorosabban kapcsolódó munkálatok elvégzésére kiterjedő szolgáltatásokat fedi le, így szakmai tudásunkat és figyelmünket ezek fejlesztésére összpontosítjuk. Mindent elkövetünk, hogy áraink megfeleljenek a piaci elvárásoknak, de a minőséget mindig igyekszünk magasabb színvonalra emelni. A racionális ár kialakítását elsősorban az teszi lehetővé, hogy központosítottuk a minőségi takarítás elvégzéséhez szükséges eszközök, vegyszerek és higiéniai áruk beszerzését, valamint szigorúan felügyeljük mindezek felhasználását.

Takarítás - Cleanfix Takarítás takarítógéppel Takarítás - HS takarítógép Precíz takarítás minőségi takarítógéppel Takarítás

Elért eredményeink megtartása és további fejlődésünk érdekében szolgáltatásunk színvonalát folyamatosan növeljük és Megrendelőink elvárásaihoz igazodva a takarításhoz kapcsolódó újabb tevékenységekkel bővítjük. Meglátásunk szerint egy épület a benne dolgozó emberek mindennapos munkájának, üzleti kapcsolatok születésének és ápolásának a színhelye. Mi a tiszta, higiénikus környezet kialakításával, fenntartásával járulunk hozzá Megrendelőink kellemesebb munkakörnyezetéhez, igényes üzletfeleik, partnereik megelégedéséhez.

Kérjen ajánlatot takarításra!

A takarítás nálunk színvonalas, rendszeresen ellenőrzött szolgáltatás

A takarítás minőségének megtartása érdekében valamennyi szolgáltatásunkat kijelölt munkatársaink útján rendszeresen ellenőrizzük, észrevételeinkről, tapasztalatainkról megbízóinkat tájékoztatjuk, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat minél hamarabb lehessen korrigálni. Meggyőződésünk, hogy Megrendelőink véleményét, benyomásait elsősorban alkalmazottaink munkamorálja, az általuk elvégzett munka színvonala, a takarítás minősége határozza meg. Ezért fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink minden téren teljes odafigyeléssel és szakértelemmel lássák el feladataikat. Így folyamatos továbbképzéssel és megbecsüléssel, stabil, munkájukban érdekelt dolgozói közösséget alakítunk ki.

Takarítás utáni iroda helység
Takarítónő

Kérjen ajánlatot!

Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!