Takarítás, tisztítás - Pedantéria-Plusz Takarító Kft.

Ablaktisztítás

Baudoin Wash Systems

Baudoin környezetbarát ablaktisztító rendszer

A Baudoin környezetbarát ablaktisztító rendszer segítségével, vegyszer felhasználása nélkül kül- és beltéren egyaránt (kevertágyas gyanta segítségével előállított tisztított víz felhasználásával) akár 10 méter magasságig, földről végezhetjük az üvegfelületek tisztítását.

Baudoin ablaktiszításBaudoin ablaktisztító rendszer


Puraqleen logó

Ablak és homlokzattisztítás a magasban is - Puraqleen

Puraqleen Professzionális szett - lágyvizes ablaktisztító rendszer, környezetbarát profi megoldás.

Puraqleen ablaktisztító szettAblaktisztítás modern technológiával

Puraqleen ablaktisztítás
Puraqleen ablaktisztító

Cégünk az országban elsők között alkalmazza a Puraqleen és Titanpole termékcsaládot melynek köszönhetően a földről végezhetünk ablak és homlokzattisztítást 18-20 méteres magasságig. Ez a rendszer állványozás és emelőberendezés használata nélkül is lehetővé teszi az ablaktisztítás gyors és hatékony elvégzését. A tisztítás egy carbon- és titánszálas csőrendszer végére erősített, speciális kefével történik. A kefén keresztül 5,5 bar nyomással juttatjuk a felületre a speciális szűrőberendezésből a tisztított vizet, (a többfázisú szűrés következtében a víz mindenféle ásványi anyagtól, baktériumoktól, algáktól és mésztől mentes lesz) melynek eredményeként a hagyományos ablaktisztítással (bevizezés, lehúzás, szárazolás) szemben tiszta és cseppmentesen csillogó felületet kapunk.

A gazdaságosabb és gyorsabb munkavégzésünk eredményét hűen tükrözi megrendelőink számának és elégedettségüknek folyamatos növekedése. Ezzel a megoldással nemcsak időt és pénzt takarítunk meg, hanem vegyszer nélküli, környezetkímélő módon végezzük el a tisztítást.

Európai Innovációs Díjat kapott 2005-ben.

Lewi professional toolsUnger logó

Hagyományos ablaktisztítási megoldások

Természetesen a hagyományos ablaktisztítási módszerrel is állunk Tisztelt megrendelőink rendelkezésére.

Ablaktisztítás

Miért hívjon minket, ha ablaktisztítás a feladat?

Az üzlet vagy az iroda ablakainak tisztasága a cég megbízhatóságát tükrözi.
Ügyfélként Ön mit feltételezne egy olyan üzletről, amelynek kirakata homályos, vagy arról az irodáról, ahol a munkatársak koszos üvegfelületek mögött dolgoznak?

Teljesen érthető, hogy kifogástalan képet szeretne festeni saját cégéről. Ennek egyik része az ablaktisztítás. Különösen fontos odafigyelni erre, ha telephelyén nagy üvegfelületekkel lehet találkozni. Tipikusan ilyenek a modern irodák, a napfényes szerelőcsarnokok, illetve a forgalmas helyeken kialakított, kirakatos üzlethelyiségek.

Az ablakpucolás nem tartozik senki kedvenc időtöltései közé. Mi aztán pontosan tudjuk, miért van ez így. Házilagos módszerekkel szinte lehetetlen kielégítő eredményt elérni, még az egész napos munka után is csíkos vagy foltos marad az ablaküveg. Rengeteg csodamódszerrel találkozni az interneten, ha az ember körülnéz kicsit ablaktisztítás témában. Profiként elmondhatjuk, hogy ezeknek csupán töredékét érdemes egyáltalán kipróbálni is. És még ekkor sem garantált a tiszta ablak. Ha valóban makulátlan ablakokat szeretne, jobb, ha szakemberekre bízza a munkát. Rendelkezünk azzal a szaktudással és eszközparkkal, amellyel tökéletesen tisztává varázsolhatjuk nyílászáróit.

Munkánk során a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk, és mindent megteszünk a környezet épségének megóvásáért is.

Hívjon minket bizalommal: +36 1 9200 164

Kérjen ajánlatot ablaktisztításra!


Ablaktisztítás galéria

Ablak tisztítása ablaklehúzó segítségével
Ablakmosás - ablak tisztítás
Ablak tisztítása ablaklehúzó segítségével
Ablaktisztító gép
Ablak tisztítás ablaklehúzóval
Ablak tisztítás
Takarítás utáni iroda helység
Takarítónő

Kérjen ajánlatot!

Kód
Nem olvasható a kép? Kattintson ide!